• FIT-LEI

Hana ka hapa nui o nā kaikamahine i ka hoʻoikaika kino a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻole i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika.No nā wahine, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ʻaʻole ia he ala hoʻomaʻamaʻa wale nō, akā he ʻano noʻonoʻo i ke ola.

Eia nā pōmaikaʻi ʻeono o ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ʻana i nā wahine e hōʻike i ka hopena maikaʻi i ko lākou kino a me ke olakino.

1. E hoʻomaikaʻi i kou kino kino

kino 0

ʻO ka hoʻoikaika ikaika e hiki ke hoʻoikaika i ka pūʻulu ʻiʻo o ke kino, hiki ke hoʻoikaika i ka laina kino o nā wahine, e like me: hoʻomaʻamaʻa kuʻekuʻe i nā pūhaka piha, hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻōpū laina vest, huki-up, hoʻomaʻamaʻa hoe hoʻomaʻamaʻa hoʻi i hope, ʻo kēia ʻano hoʻonui kino kino, ʻaʻole. ʻoi aku ka maikaʻi o ka wahine, akā e hoʻonui i ka hilinaʻi iā ia iho.

2. E hoʻoikaika i ka metabolism kumu

hooikaika kino 2

ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ikaika e hoʻonui i kou nui o ka ʻiʻo, ʻo ia ka mea e hoʻonui ai i kāu basal metabolic rate, ʻo ia ka mea e puhi ana kou kino i nā calorie i kēlā me kēia lā, e kōkua ana e hōʻemi i ka momona a mālama i ke kaumaha olakino.

No ka poʻe i makemake e lilo i ke kaumaha a loaʻa i ke kino lohi no nā wahine, ʻo ka hana ʻana i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ʻoi aku ka maikaʻi o ke ala maikaʻi e hoʻomaikaʻi ai i ka hoʻemi ʻana i ke kaumaha.

3. Hoʻonui i ka iwi iwi

hooikaika kino 6

Hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ke hoʻonui i ka iwi iwi a hoʻemi i ka pilikia o ka osteoporosis, he mea nui loa ia no nā wahine no ka mea ʻoi aku ka nui o nā wahine i ka osteoporosis ma hope o ka menopause.Me ka hoʻomaʻamaʻa ikaika, hiki i nā wahine ke mālama i ko lākou iwi olakino a mālama iā ʻoe i ka ʻōpio.

4. Hoʻomaikaʻi i ka ʻeha hope

hooikaika kino =3

ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ʻana e hoʻoikaika i nā ʻiʻo koʻikoʻi, me nā mea i loko o ka ʻōpū, ke kua, a me nā ʻaoʻao ʻelua o ka iwi kuamoʻo.ʻO ka hoʻoikaika ʻana i kēia mau ʻiʻo koʻikoʻi e kōkua i ka hoʻopaʻa ʻana i ka iwi kuamoʻo a hōʻemi i ka ʻeha hope ma muli o ka noho lōʻihi a kū ʻana paha.

No nā wahine i ʻike pinepine i ka ʻeha hope, ʻo ka hoʻomaʻamaʻa ikaika he ala kūpono ia e hoʻāla ai i nā ʻiʻo a hoʻomaikaʻi i kou kino.

5. Kū i luna a pololei

He mea koʻikoʻi ke kū pololei i nā haʻuki, a hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika ke kōkua i nā wahine e hoʻomohala i nā ʻano hana kūpono a hoʻemi i ka ʻiʻo a me nā ʻeha hui i hoʻokumu ʻia e ke kūlana maikaʻi ʻole.

Ma o ka hoʻomaʻamaʻa ikaika, hiki i nā wahine ke hoʻomaikaʻi i nā pilikia o ke kino e like me ka hunchback o ka umauma, hana i kahi kūlana kiʻekiʻe a pololei, i mālama ʻoe i kahi ʻano maikaʻi a me ke kiʻi.

6. E kūkulu i ka ikaika a me ka hoʻomanawanui

Hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika lōʻihi ke hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa o nā lālā haʻahaʻa a me ko lākou pae ikaika ponoʻī, i loaʻa i ka lima ka ikaika, hiki ke hoʻomaha i nā wahine i kēlā me kēia lā, mai ke kiʻi o ka nāwaliwali.

No laila, pono e ho'āʻo ikaika nā hoaaloha wahine i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika a ʻike i nā haʻalulu pau ʻole.

Hoʻomaka wale nā ​​kaikamāhine i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika, hiki iā ʻoe ke kūʻai i nā dumbbells 2-3KG, hoʻomaka i ke aʻo ʻana ma ka home.Hiki ke hoʻomaka i ka hoʻomaʻamaʻa ikaika me nā hoʻomaʻamaʻa e like me ka squats, push-ups, bench presses, a me ka hoe, hiki ke hoʻoikaika i nā pūʻulu muscle he nui i loko o ke kino, a laila e hoʻomaikaʻi ai i ka pono o ke kūkulu ʻana i nā ʻiʻo a e ʻohi ai i nā pono he nui.


Ka manawa hoʻouna: Feb-26-2024