• FIT-LEI

ʻO kahi hui o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kēlā me kēia lā, ʻaʻole ia he hana kino maʻalahi wale nō, akā he hōʻike hoʻi i ke ʻano o ke ola, kahi ʻimi mau i ke olakino a me ka nani.

hooikaika kino 1

ʻO ka hoʻolōʻihi ʻana i 10 a 15 mau minuke i ka lā hiki ke lawe mai i ʻewalu mau pōmaikaʻi nui, e like me ke kahu mālama ola ʻike ʻole, e mālama mālie ana i ko mākou kino.

ʻO ka mea mua, hiki i ka hoʻomaʻamaʻa hoʻolōʻihi ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka maʻalahi o ke kino, e hoʻoluʻolu i nā ʻiʻo a me nā hui i ka neʻe ʻana, e hōʻemi ana i ka ʻeha a me ka ʻeha i hana ʻia e ka paʻakikī.Ua like ia me ka hoʻokomo ʻana i ka lubricant i loko o ke kino, e hoʻopiha ai i kēlā me kēia cell i ka ikaika.

ʻO ka lua, hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana ke hoʻomaha i ka luhi a me ka ʻeha.Ma hope o hoʻokahi lā o ka hana a i ʻole ke aʻo ʻana, ua luhi ko mākou mau ʻiʻo, i kēia manawa e kikoo pono, e like me ka lomilomi mālie no nā ʻiʻo, i loaʻa iā lākou ka hoʻomaha piha a me ka hoʻomaha.

hooikaika kino 1

ʻO ke kolu, kōkua pū ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke kaulike a me ke kūpaʻa o ke kino.Ma ka hoʻolōʻihi ʻana, hiki iā mākou ke manaʻo maikaʻi i kēlā me kēia wahi o ke kino, i hiki iā mākou ke kūpaʻa a ʻoluʻolu i ke ola o kēlā me kēia lā.

ʻO ka hā, hiki i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana ke hoʻoikaika i ke kahe koko, kōkua i ke kino e hoʻopau i ka ʻōpala a me nā meaʻawaʻawa wikiwiki, hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana i nā pilikia, mālama i ke kino maʻemaʻe a olakino, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻili.

ʻO ka lima, he hana koʻikoʻi nō hoʻi ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka wā e pale ai i nā ʻeha haʻuki.Ma ka hoʻolōʻihi ʻana, hiki iā mākou ke aʻo aku i ka luhi a me ka ʻehaʻeha ma mua, no laila e pale aku ai i nā hōʻeha pōʻino i ka wā hoʻoikaika.

hooikaika kino 2

ʻO ke ono, hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ko mākou kūlana a kōkua iā mākou e hana i kahi kūlana pololei a pololei.E noʻonoʻo ʻoe ma o ke ʻano o nā neʻe ʻana, hoʻomaha mālie ko mākou mau ʻiʻo a lilo ko mākou kūlana i nani a pololei.ʻAʻole wale kēia hoʻololi e ʻoi aku ka maikaʻi o waho, akā e hōʻoluʻolu iā mākou i ka hilinaʻi a me ka ikaika i loko.

ʻO ka ʻehiku, ʻo ka hoʻolōʻihi ʻana hiki ke hoʻomaikaʻi nui i ka maikaʻi o kā mākou hiamoe.Ma hope o ka luhi a me ka luhi o ka lā, ʻo ko mākou kino ke ʻano o ke ʻano o ka ʻeha ke moe mākou ma kahi moe i ka pō.

I kēia manawa, ʻo kahi hoʻonohonoho o nā hoʻomaʻamaʻa ʻana e like me ke kī e hiki ai ke wehe i ka puka o ka hoʻomaha i loko o ko mākou kino, i hiki iā mākou ke hoʻihoʻi maikaʻi i ka ikehu i ka hiamoe a hālāwai me ka lā hou.

hooikaika kino 1 hooikaika kino =3

ʻO ka mea hope loa, loaʻa i nā hoʻoikaika kino ka hopena o ka hoʻomaha a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano.Ke manaʻo mākou i ka hopohopo a me ke koʻikoʻi i loko o ko mākou ola paʻa, hiki i kahi hoʻonohonoho hoʻoikaika kino ke like me ka lāʻau lapaʻau maikaʻi e hoʻomaha ai i ko mākou hopohopo a loaʻa hou i ko mākou maluhia a me ka maluhia.Ke hele mākou i ke kaʻina o ka hoʻolōʻihi, e hanu hohonu a hoʻomaha, me he mea lā e lilo ka honua holoʻokoʻa i ka maluhia a me ka nani.


Ka manawa hoʻouna: Apr-02-2024