• FIT-LEI

Inā ʻaʻole ʻoe makemake e hele i waho a hoʻoikaika kino, hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika kino ma ka home.Nui nā neʻe o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke kaumaha ponoʻī, a ʻokoʻa nā hopena like ʻole.

hooikaika kino 1

I kēia lā e kamaʻilio mākou e pili ana i ka lunges.Ua ʻōlelo ʻia ʻaʻole maikaʻi ka 10 squats e like me 5 lunges, a ʻoi aku ka ikaika o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka lunges ma mua o ka squat.

Inā ʻoi aku ka mākaukau ma ka squats, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻololi ʻana i ka lunges, hiki ke hoʻonui i ka paʻakikī o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a hoʻoulu i ka ulu ʻana o ka ʻiʻo.

hooikaika kino 2

No laila he aha kāu e loaʻa ai mai ka 100 lunges i ka lā?

1, hiki i ka lunge squat ke hoʻoikaika i ka hui puʻupuʻu gluteal, pale i ka nalowale o ka pūʻulu ʻiʻo o ka lālā haʻahaʻa, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena ma mua o ka squat, hiki ke hoʻoikaika i ka hui puʻupuʻu unilateral, kōkua iā ʻoe e kālai i nā pihi maikaʻi loa.

2, hiki i ka lunge squat ke hoʻomaikaʻi i ka hoʻonohonoho ʻana a me ke kūpaʻa o ke kino, ʻoi aku ka paʻa o nā lālā haʻahaʻa, i hiki iā ʻoe ke hana i nā hoʻomaʻamaʻa ʻē aʻe.

3, hiki i ka lunge squat ke hoʻonui i ka waiwai metabolic kumu, me ka hoʻomohala ʻana o nā ʻiʻo, hiki i ke kino ke ʻai i nā calorie hou aʻe i kēlā me kēia lā, e kōkua ana i ka hana ʻana i kahi kino lahilahi, i lilo ʻoe i ke kaumaha wikiwiki.

hooikaika kino =3

4, hiki i ka lunge squat ke hoʻoikaika i ka testosterone secretion (male hormone), hiki i ka testosterone secretion ke hoʻoikaika i ka hoʻomohala hou ʻana o nā ʻiʻo, a laila e hoʻomaikaʻi ai i ka hana ʻana o ka ʻiʻo, i mālama ʻoe i ka ikehu ikaika.

5, hiki i ka lunge squat ke hoʻolōʻihi i ke kahe koko, e hoʻomaʻamaʻa nā lālā, hoʻomaikaʻi i ka pilikia anuanu o nā lima hoʻoilo a me nā wāwae, e maʻalahi ʻoe e hiamoe i ka pō, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe.

6, hiki i ka lunge squat ke hoʻomaikaʻi i ka absorption calcium, hoʻoikaika i ka iwi iwi, hoʻomaikaʻi i ka maʻalahi o nā wāwae, hoʻomaikaʻi i ka paʻakikī o nā lima a me nā wāwae, i ʻole ʻoe he wāwae kahiko.

hooikaika kino 5

Pehea e hoʻonohonoho ai i ka hoʻomaʻamaʻa lunge squat?Pono ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka lunge squat e nānā i ke ʻano, ʻaʻole paʻa nā kuli, ʻaʻole i ʻoi aku ka nui o nā ami wāwae mua ma mua o ka manamana wāwae, ʻaʻole pili nā ami wāwae hope i ka lepo.

Ke kuʻekuʻe ʻoe i ka ʻūhā mua e like me ka honua, hoʻomaha, a laila hoʻololi i ka hoʻomaʻamaʻa wāwae ʻē aʻe, 10-15 i kēlā me kēia manawa no kahi hui, he 100 i kēlā me kēia manawa, e mālama i ka pinepine o ka hoʻomaʻamaʻa hoʻokahi i kēlā me kēia 2-3 lā.


Ka manawa hoʻouna: Feb-28-2024